Professionel Debitorstyring og inkassoservice

Vi har over 30 års erfaring med inkassosagsbehandling

Ønsker du hjælp til at inkassere penge fra en debitor? Så kan vi hjælpe dig og din virksomhed. Hos HB Inkasso - Service & Administration tilbyder vi debitorstyring og inkassoservice. Vi servicerer især virksomheder, men du kan også være en privat kreditor.

Vi er en erfaren service- og administrationsvirksomhed med speciale i inkassosager. Virksomheden drives af

Heidi Birkelev, som er uddannet juridisk assistent og har 30 års erfaring i branchen. Vores kunder er bredt fordelt over hele Danmark, men de fleste kommer hovedsageligt fra Skjern, Herning og Esbjerg hvor kontoret også ligger.

Vi klarer alt fra inkassovarslet til fogedretten

Vores speciale er at hindre fordringstab. Det kan for eksempel ske gennem ​kravs-anmeldelse til et bo eller overvågning og genoptagelse af gamle sager. Det mest almindelige er inddrivelse og inkasso, herunder også anmeldelse til RKI.

Debitorstyring, inddrivelse/inkasso giver grå hår i hovedet hos både bogholdere og ejerledere. Det tager meget tid, er bøvlet og er ressourcekrævende. Vi kan hjælpe med at lave en plan med fastlagte rykkerprocedurer, som opfylder Inkassoloven og Renteloven, så det kører af sig selv.

Det forekommer, at rykkerproceduren ikke fører til noget resultat hos en eller flere debitorer, men så kan du overgive dem til os. Herefter klarer vi alt fra inkassovarsel til fogedret med videre. Der er tale om et unikt koncept, hvor vi gerne udfører enkeltsagsinkasso uden binding og uden krav om en fast aftale.

Få hjælp til inkasso hos en genstridig debitor

Du er velkommen til at høre mere, hvis du har en kunde/debitor, der ikke betaler, eller hvis du ønsker løbende hjælp med debitorstyring, rykkerskrivelser og inkassovarsler. Vi laver gerne en skræddersyet aftale, men med udgangspunkt i enkeltsagsinkasso. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Med min mangeårige erfaring sammenholdt med det, jeg har oplevet hos mange forskellige virksomheder / brancher, går jeg altid efter at finde den bedst mulige løsning for dig som kunde. 

Dine penge -  din tid - dit valg!

Åbningstider

​Mandag - Torsdag

​8.30 - 15.30

Fredag

​8.30 - 15.00

Kontakt

HB Inkasso - Service & Administration

Torvegade 44, 6700 Esbjerg

Find vej på Google Maps

Kontakt mig direkte på: 69 15 81 41