​Kravsanmeldelse

Ikke mange kreditorer undgår, at en af deres debitorer går konkurs, dør, indleder rekonstruktion eller går i likvidation. Anmeldelse af dit/virksomhedens krav synes nogle gange ligegyldigt, når det sker, men faktisk kan det få stor betydning,hvis det viser sig, at der er penge at hente.

En simpel anmeldelse kan være godt givet ud og giver samtidig adgang til berettiget afskrivning med tilbagesøgning af moms når det viser sig, at kravet er tabt. Har du ikke selv mod på at anmelde dit krav, hjælper jeg dig gerne med det. Så snart du får besked om hvad der er sket med din debitor/virksomheden, skal du blot sende dine oplysninger til mig, så klarer jeg anmeldelsen for dig. Når jeg har modtaget en bekræftet anmeldelse slutter jeg sagen igen. Al efterfølgende orientering vil gå direkte til dig. Jeg tilbyder også hjælp til inkassovarsel.

​​

Skulle du også få brug for hjælp til opgørelse af dit krav forbundet med tvangsauktion, kan jeg naturligvis også hjælpe med det. Kontakt mig på 69 15 81 41 eller kontakt@hbinkasso.dk.

Jeg hjælper med anmeldelser af krav i forbindelse med konkurs, dødsbobehandling eller tvangsauktioner.

Med min mangeårige erfaring sammenholdt med det, jeg har oplevet hos mange forskellige virksomheder / brancher, går jeg altid efter at finde den bedst mulige løsning for dig som kunde. 

Dine penge -  din tid - dit valg!

Åbningstider

​Mandag - Torsdag

​8.30 - 15.30

Fredag

​8.30 - 15.00

Kontakt

HB Inkasso - Service & Administration

Nørregade 24, st. th. 6700 Esbjerg

Find vej på Google Maps

Kontakt mig direkte på: 69 15 81 41